C.I.B, SE&DK U(V)CH, VDH CH, DE CH, LS BARTH-2005
FRAMNÄSGÅRDENS FI ASTA
S40754/2003

Asta är dotter till Snöret och hon vansläktas inte. Hon har fler titlar än Snöret och har blivit BIG två gånger. Göteborg-2006 och Öland-2008. Framförallt är Asta en mycket trevlig familjehund som tar hand om våra barnbarn.
 Asta har blivit BIG 1 två gånger. Asta är pensionerad och bor hos Sofia, vår ena dotter.

FRAMNÄSGÅRDENS FU UNIKE
S50593/2007
Nickan är dotter till Asta och är lika barnkär. Hon följer näst yngsta barnbarnet överallt och är med på alla hans hyss. Nickan är mamma till Dodo.
Framnäsgårdens fu Unike är pensionerad
och bor hos Sofia.

SE(V)CH DK(V)CH N(V)CH ITCH NORD(V)CH SEJV-12 NJV-12 SEVCH
MADE FOR SUCCESS DEL WANHELSING SE 35821/2012
Sacke är en liten hanhund som jag köpt in från Italien. Han är otroligt charmig en riktig italiensk gigolo men det räcker inte med det. Vid 9 månaders ålder klarade han sitt första viltspår.Han blev färdig viltspårschampion vid 1 års ålder. Förutom den långa raden av titlar han har så är han även klar för Tyskt championat och är färdig för Internationellt CIB och CIE. Sacke är med andra ord en stjärna som blev BIG1 i Malmö 2014.

FRAMNÄSGÅRDENS GN NINJA SE46324/2013
Ninja är dotter till Xerxes och  Parma. Hon är en mycket korrekt tik som har ett flertal BIR. Hon har certifikat i Sverige Danmark och Norge så vi räknar med att hon blir NORDCH vid 2 års ålder. Hon är en mjuk följsam tik som älskar matte och det är ömsesidigt.

TE AMO DEL WANHELSING
Te Amo är en Italienska med mycket go. Hennes namn Te Amo förpliktigar ( betyder jag älskar dig). Vi hoppas hon blir en ny stjärna.