SE U(G)CH
FRAMNÄSGÅRDENS FT TUDOR
S62209/2006

Tudor är en Zwend-son som inte vansläktas. Han är en otroligt smart hund med mycket bakom ögonen. Förutom att han är jaktintresserad så spårar han även kantareller, vilket han lärt sig själv. Hans syskon används till praktisk jakt. På sin tvåårsdag blev han färdig SE U(G)CH. Han har lämnat fantastiskt trevliga och duktiga avkommor. På grytprov i Danmark har han blivit provets bästa unghund. 
Nu vid 8 års ålder har han startat på  spår igen och är snart färdig spårchampion.

SE U(KV)CH,
FRAMNÄSGÅRDENS FO OLIVIA
S56451/2005
Olivia är enmycket rolig tik med eget taxhuvud. Hon visar mycket stort intresse för drev. Det är inte konstigt med kombinationen av franskt och svenskt jaktblod.

Framnäsgårdens fo Olivia  är pensionär och bor numera hos familjen Thulin i Trelleborg

C.I.B, SE U(G)CH, VDH CH, DE CH  LS BARTH-2006, LS
BRANDENBURG-2006
FRAMNÄSGÅRDENS FK KAJSA
S40130/2004

Kajsa är en fantastiskt trevlig tik som lämnar lika roliga och sociala valpar. Hon har ett otroligt bra rörelsemönster och är lagom stor med sina 8 kilo. Hon har haft tre kullar med Tudor där alla valpar har blivit lika trevliga, duktiga och exteriört mycket korrekta.

Framnäsgårdens fk Kajsa har blivit pensionerad och bor hos vår yngsta dotter Sofia

PARMA VOM LINTELER-FORST
S12729/2008

Parma är en mycket trevlig och social tik. Hon har fantastiska blodslinjer både exteriört och jaktligt. Det är en kombination av de bästa tyska och italienska linjerna som har visat sig fungera mycket bra i kombination med de linjer jag har sedan tidigare. Hon är mamma till Amalia och Ninja. Parma är nu pensionerad och bor hos familjen Thulin i Trelleborg.

SE U(kv)CH Framnäsgårdens GA Amalia, S27998/2009,
Amalia började sin utställningskarriär med BIS 3 på Malmö valp bland mer än 1300 hundar. 2010 blev hon BIS på Taxklubbsutställning i Moheda. Ami är inte bara vacker utan även en duktig spårhund. Hon är även mycket duktig i gryt, dessutom är hon en social urtrevlig tik. Hon är mamma till Petronella.

BIG-Reserv Visby, Cert och bästa brukshundstik, Köpennhamn, vinnarutställning. Amalia har också klarat grytprov i Danmark.

SE U(V)CH SEVCH Framnäsgårdens GI Ida SE31506/2011

Ida är en dotter till Tudor och Kajsa som inte vansläktas. Hon är både spår och utställningschampion, men framför allt hon är en mycket glad och trevlig hund som skall fortsätta föra kenneln vidare.

SE U(V)CH ITCH SEVCH From Italy Con Amore Del Lago Prile SE25022/2012

Amore är Italienska från min goda vän Margareta Nilsson. Margareta köpte några hundar från oss på 80-talet så det blodet har jag nu fått tillbaka i ny tappning. Det ser bra ut. Amore blev färdig viltspårschampion före 1 års ålder. Hon har också blivit BIR på utställning men inte minst hon är en jätteglad och trevlig hund.

FRAMNÄSGÅRDENS GP PETRONELLA SE 43088/2014

Petronella är en dotter till Amalia som ser ut att bli en ny stjärna. Hon är mycket duktig på spåret så målsättningen är att hon skall vara spårchampion vid 1 års ålder senast. Hon har varit på 2 utställningar och blivit BIR båda gångerna.

LUX DEL PALATINO VIENNA SE 14871/2015

Vienna kommer från den berömda LUX DEL PALATINO kenneln i Italien. Hon är mycket lovande duktig på spår och framför allt supertrevlig. Hennes bror blev världsvinnare och BIG1 i Helsingfors 2014 så det förpliktigar.